Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 травня 2021 року 18:20

Пирятинці відзначили День Європи в Україні

Сьогодні, вперше за тривалий карантинний час, пирятинці мали змогу відвідати культурний захід. Концерт-вікторина з нагоди відзначення Дня Європи в Україні відбувся перед Культурно-громадським центром.

День Європи – це день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту. Це свято відзначається в нашій країні на державному рівні у третю суботу травня з 2003 року згідно з Указом Президента “Про День Європи”.

“Це свято у черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України – вона починається з кожного українця”, - зазначив у своєму виступі начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Сергій Валоваженко.

Дарували хороший настрій присутнім своїми виступами учасники художньої самодіяльності: хореографічні колективи “Флеш” і “Стенет”, вокалісти Валерія Миленко, Софія Сурмач, Тетяна Кривенко, Руслан і Сніжана Довженки та інші талановиті пирятинці. Юний віртуоз Ігор Джим зіграв на баяні.

Поміж виступів ведуча ставила запитання глядачам. За правильні відповіді учасники вікторини отримали солодощі. Також були облаштовані книжкова виставка Пирятинської публічної бібліотеки та фотозона з прапорами держав Європи.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua