Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 травня 2021 року 17:23

Обговорили проблеми сільських населених пунктів громади

Сьогодні міський голова Андрій Сімонов провів робочу нараду зі старостами. Під час зустрічі обговорили проблеми у селах, які потребують першочергового вирішення.

Зокрема, було обговорено ситуацію з ремонтами доріг між населеними пунктами громади. Міський голова підкреслив, що ремонтні роботи на першому об’єкті – дорозі М-03 – Березова Рудка – Нові Мартиновичі розпочаті напередодні, по завершенню їх виконання підрядна організація приступи до інших заходів, передбачених Програмою розвитку дорожнього руху.

«Ми сподіваємося, що 10 мільйон

ів гривень, які ми цьогоріч запланували використати на заходи з ремонту доріг між населеними пунктами, вистачить для проведення запланованого обсягу. При цьому, в пріоритеті для нас  є якість виконання ремонту, аби бюджетні кошти було використано ефективно», - підкреслив він.

Старости в ході зустрічі висловлювали занепокоєння щодо благоустрою у селах. Міський голова пообіцяв, що до чергової сесії, яка запланована на 26 травня, буде напрацьовано рішення відносно оплати праці робітників з благоустрою по селах на літній період, адже вирішувати питання, зокрема з обкошуванням територій, необхідно якомога швидше. «За попередніми підрахунками на оплату праці робітників необхідна сума 1,2 мільйона гривень», - проінформував загал заступник міського голови Михайло Мельниченко.

Важливим аспектом благоустрою є і розчистка територій, узбіч доріг від порослі кущів та дерев. «Напрацюванням алгоритму дій у цій ситуації ми зараз займаємося, - наголосив міський голова. – Шукаємо можливість залучити підприємство, яке займається виготовленням пілетів, з тим, аби вони в рахунок безкоштовної для них сировини працювали по наших населених пунктах. Наразі такий варіант був би оптимальним».

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua