Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 травня 2021 року 16:14

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

 

13 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради. Під час зібрання було розглянуто та прийнято відповідні рішення з 29-ти питань порядку денного.

Жваве обговорення серед членів виконкому викликало питання про встановлення дорожніх знаків на території міста Пирятина. Начальник відділу містобудування та архітектури Марина Зергані повідомила, що на затвердження виконкому винесено чотири пропозиції зі встановлення дорожніх знаків, усі вони попередньо погоджені комісією з безпеки дорожнього руху. Зокрема, запропоновано встановити знаки, які регламентуватимуть односторонній рух на спуску по вулиці Успенській з вулиці Архітектора Хітріна; заборонено рух важковагового транспорту вулицею Пушкіна; дооблаштовано знаками пріоритету перехрестя вулиць Зоряної та Кошового і перехрестя спуску від вулиці Європейської (біля магазину „Хвилинка“) з вулицею Зоряною. Після тривалого обговорення встановлення усіх запропонованих дорожніх знаків було підтримане членами виконавчого комітету.

Підтримку членів виконкому здобули і робочі проєкти з капітальних ремонтів  тротуарів у центрі міста – вздовж Меморіального Комплексу (загальна вартість проєкту – 503137 грн) та тротуару на розі Соборної і Визволення з облаштуванням автомобільної стоянки в районі адмінбудівлі міської ради (2068,809 тис. грн).

Окрім цього, члени виконкому розглянули ряд питань, які стосувалися надання матеріальної допомоги на поховання, впорядкування та присвоєння адреси житловим будівлям громадян тощо.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua