Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 травня 2021 року 11:24

Стоматологія буде в приміщенні колишньої поліклініки

На останній сесії міської ради було прийнято рішення про затвердження переліку нерухомого майна комунальної власності Пирятинської міської територіальної громади, яке може бути передане в оренду без проведення аукціону. Серед пунктів  - нежитлова будівля дитячої консультації та стоматології. В цьому приміщенні планується розмістити окружний адміністративний суд, що обслуговуватиме Пирятинську, Гребінківську та Чорнухинську громади.

Вчора міський голова Андрій Сімонов провів робочу нараду зі стоматологами та виконувачем обов’язків директора КП «Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Єгором Киричевським. Дантистам було запропоновано орендувати кабінети в Пирятинській амбулаторії загальної практики сімейної медицини (колишній поліклініці). Такий вихід із ситуації бачать найкращим, адже буде більш зручним для пацієнтів, так як пирятинці зможуть відвідати лікаря і в тому ж приміщенні зробити рентген.

Начальник відділу управління комунальною власністю Євгенія Кошова проінформувала, що в приміщенні амбулаторії буде замінена електромережа та проведено поточний ремонт покрівлі. Під час зібрання обговорили всі деталі переїзду стоматологів, аби цей процес пройшов якомога легше для всіх сторін.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua