Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 травня 2021 року 13:40

Обстежено пляжі громади

Щороку перед початком літнього сезону проводиться обстеження акваторії річки біля пляжів. 5 травня на території Пирятинської громади перевірено місця відпочинку на острові Масальський, на Замку та в селах Повстин, Велика Круча, Леляки і Кейбалівка.

Дно водойми на Масальському, у Великій Кручі, Леляках та Кебалівці виявилися відносно чистими. Водолази дістали там кілька цеглин, гілки, а в Кручі витягли човен. Такого не можна сказати про пляжі в Повстині та на Замку. В Пирятині було знайдено безліч битих скляних пляшок та велику кількість цегли, а у селі Повстин знайшли більше десятка мішків будівельного сміття.

Спеціалісти комунальної установи „Рятувально-водолазна служба“ Полтавської обласної ради очистили дно акваторії від сміття і небезпечних предметів та надали паспорти обстежуваних пляжів. Тож тепер жителі громади можуть спокійно відпочивати на водоймах.

Завідувач сектору оборонної та мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету Пирятинської міської ради Роман Педяш говорить, що все знайдене сміття могло б стати причиною нещасних випадків на воді, тож наполегливо просить жителів та гостей Пирятинської громади відповідально ставитись до навколишнього середовища та безпеки оточуючих, не засмічувати пляжі та дно водойм. Пам’ятайте, чисто не там, де прибирають, а там - де не смітять!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua