Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 квітня 2021 року 15:17

Відбулася чергова сесія міської ради

28 квітня відбулася чергова сесія Пирятинської міської ради. На початку сесії міський голова вручив депутату міської ради, головному лікарю Пирятинської лікарні, депутату обласної ради 7 скликання Олександрові Гаркавенку нагороду – годинник Полтавської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Полтавської області, плідну депутатську діяльність та активну громадянську позицію.

Далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. Прийнято ряд рішень, що стосувалися змін до цільових програм. А от зміни до Програми розвитку пріоритетних видів спорту на 2021 рік викликали жваві обговорення. Змінами передбачалося придбання гри Лазертаг, адже багато пирятинських дітей їздять в інші міста, щоб пограти. Депутат міської ради Олег Тристан висловився проти, бо вважає, що зараз є актуальніші питання, як от пожежна безпека в закладах освіти чи стан медицини.

Міський голова Андрій Сімонов пояснив, що сума, яку планується витратити на гру, не врятує ситуації ні з медициною, ні з пожежною безпекою, а для учнів шкіл  - буде спосіб цікаво та корисно провести дозвілля. Також зауважив, що проблема забезпечення пожежною безпекою закладів освіти не вирішувалася роками. Тому цього року планується витратити близько двох мільйонів гривень на усунення недоліків пожежної безпеки.

Депутати підтримали зміни до бюджету громади на 2021 рік, затвердили Програму придбання обладнання для облаштування вуличних дитячих майданчиків у Пирятинській громаді, прийняли  ряд земельних питань.

У різному депутат міської ради Аліна Захарченко озвучила запит стосовно статусу земель Національного природного парку «Пирятинський.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua