Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 квітня 2021 року 16:18

З 15 квітня опалювальний період в житловому фонді завершено

З 15 квітня опалювальний період в житловому фонді та закладах культури завершено. Таке рішення сьогодні прийнято на засіданні виконкому міської ради. Продовжують опалюватися садочки, медичні заклади, будинки-інтернати. На засіданні звучала пропозиція не закінчувати опалення й в будинках, та тоді за цей період населення не зможе отримати субсидію, адже в Україні субсидія видається до 15 квітня.

Члени виконкому розглянули та підтримали зміни до Програми інформатизації Пирятинської міської територіальної громади на 2020-2022 роки. Пропонується додатково виділити більше 2 млн грн на придбання комп’ютерної техніки для закладів освіти. Адже в умовах дистанційного навчання забезпечення шкіл якісним та сучасним обладнанням дуже актуально.

Погоджено план робіт по використанню прибутку для Пирятинських госпрозрахункових очисних споруд. Підприємство планує придбати екскаватор, роторні повітродувки з компресорними блоками, насоси, виготовити проєкт на будівництво зливальної станції для приймання побутових та промислових стічних вод, які вивозяться асенізаційним транспортом в населених пунктах Пирятинської міської територіальної громади та провести поточний ремонт приміщень.

Пирятинська міська рада подала заявку на конкурс Ініціативи ЄС «Мери за економічне зростання». Проєкт направлений на забезпечення зайнятості жителів сільських населених пунктів, на сприяння виробництва ремесел із використанням місцевих продуктів харчування та інноваційних рецептів. У разі перемоги Пирятинська міська рада отримає фінансування на реалізацію проєкту у розмірі 920 тисяч євро. Саме через участь у даному конкурсі виникла потреба внести зміни до Програми діяльності Пирятинської міської ради на 2021 рік, зокрема, додатково виділити кошти на оплату послуг з перекладу заявки на англійську мову.

Загалом на виконкомі розглянуто 47 питань порядку денного. Серед них значна кількість - соціального та житлово-комунального спрямування. Засідання проходило в закритому режимі через посилення карантинних обмежень, в залі були присутні лише члени виконкому, а доповідачі заходили по одному.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua