Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 квітня 2021 року 17:03

Міський голова зустрівся з жителями Великої Кручі

Міський голова Андрій Сімонов сьогодні зустрівся із жителями Великокручанського старостинського округу. Зібрання ініціювали самі мешканці села, адже не всі залишилися задоволеними новопризначеним старостою. Тому й запросили міського голову на розмову.

Оксана Мілюта, начальник відділу персоналу, організаційної роботи та інформаційної політики виконкому міської ради, ще раз пояснила присутнім законодавчу процедуру призначення на посаду старост, а саме: староста затверджується на посаду рішенням сесії за пропозицією міського голови.

Андрій Сімонов, перш за все, наголосив, що староста  - це не те саме, що колишній сільський голова. Староста має здебільшого функції та повноваження адміністратора центру надання адміністративних послуг. Також сказав, що поговорив з кожною кандидатурою, яку було запропоновано на громадських обговореннях 29 березня. Щодо Богдана Алекперова, то на адресу міської ради надходили звернення та скарги від жителів Великої Кручі стосовно його діяльності в період тимчасового виконання обов’язків сільського голови. Тому міський голова не готовий нести відповідальність за роботу пана Богдана.

Ще одним кандидатом було висунуто Юрія Задорожного. З ним голова особисто поспілкувався, розповів про умови праці та обов’язки і пан Юрій відмовився від посади. Таким чином залишилася лише кандидатура Світлани Харченко, яку і затвердили рішенням сесії на посаду старости.

Міський голова зауважив, якщо хтось із призначених старост не виконуватиме свої повноваження, передбачені законом та положенням про старосту, якщо на них будуть обгрунтовані скарги від жителів старостинського округу, - голова винесе на сесію міської ради питання щодо припинення повноважень  такого старости.

В результаті зустрічі всі, хто мали питання до міського голови, отримали відповіді.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua