Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 лютого 2021 року 20:30

Розвиваємо зовнішньо-економічні зв’язки

       З метою налагодження зовнішньоекономічних звязків представники Пирятинської  громади на чолі з міським головою Андрієм Сімоновим провели он-лайн зустріч з  об’єднаною територіальною громадою Шпрендлінген – Гензінген (Німеччина). Під час зустрічі Манфред Шерер, мер німецької громади, який працює на посаді вже 11 років, презентував досягнення в економічній і соціальній сферах. Зокрема, основним видом діяльності громади Шпрендлінген – Гензінген є виноробство, оскільки площі під виноградниками займають четверту частину загальної площі громади. Також ця німецька громада наполегливо працює над екологічними питаннями та досягла в цьому напрямі певних успіхів.

     У свою чергу міський голова Пирятинської міської ради Андрій Сімонов поділився надбаннями нашої громади. До діалогу приєдналися Олена Гуленко (туризм та рекреація), Ірина Ящик (екологічні питання), Людмила Коваль (адміністративні послуги), Тетяна Нестерець (звязки з громадськістю) та Ірина Солдатова (розвиток економіки, малого та середнього бізнесу).

       По завершенню зустрічі міський голова Андрій Сімонов та мер Шпрендлінген – Гензінген ОТГ  Манфред Шерер зійшлися на тому,  що наші громади мають багато спільного, і діалог треба продовжувати. Взагалі зустріч відбулася в позитивному ключі і залишила приємні враження.

  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua