Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 лютого 2021 року 23:19

Зустріч з Олександром Марюхничем

На початку січня цього року місто сколихнула резонансна звістка про жорстоке побиття пирятинця Олександра Марюхнича. Нагнітання суспільства певною мірою провокували дописи окремих громадян, які робили свої «експертні» висновки, судження й звинувачення щодо цієї справи.
     Сьогодні міський голова Андрій Сімонов зустрівся з начальником ВП #1 Лубенського РВП Максимом Романенком та потерпілим Олександром Марюхничем. Обговорено хід досудового розслідування: наразі проводиться судово-медична експертиза з метою встановлення тяжкості нанесених тілесних ушкоджень Олександру, в результаті якої буде прийнято законне процесуальне рішення.

«Запевняю, що питання розслідування даного правопорушення перебувало і перебуває під моїм постійним пильним контролем.  Сподіваюся, що винуватець отримає належну оцінку своїх дій судом», - сказав міський голова. Також зазначив, що Олександр Марюхнич розуміє процесуальні дії поліції по його справі. Під час зустрічі Олександр поставив Максиму Романенку запитання і отримав на них відповіді. Андрій Вікторович подякував  і Максимові, і Олександрові за зустріч, конструктив та  порозуміння.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua