Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 червня 2016 року 22:02

На черговому засіданні виконавчого комітету

22 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконавчого комітету затвердили зведений кошторисний розрахунок по капітальному ремонту покрівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4.

Крім того, члени виконкому розглянули питання про взяття громадян на квартирний облік, видачу громадянам будівельного паспорта забудови та нумерацію квартири в житловому будинку; затвердили персональний склад конкурсного комітету для проведення конкурсу на визначення пасажирського перевізника на автобусних маршрутах загального користування.

Жваве обговорювання викликало питання щодо надання дозволу відділу освіти міської ради на передачу в оренду частини приміщення для занять змішаним бойовим мистецтвом: фрі-файт. Висловлено ряд зауважень керівнику громадського об’єднання, який планує проводити тренування з цих видів боротьби  та запропоновано унормувати статутні документи, сертифікат, після чого питання буде повторно розглянуто виконавчим комітетом.   

Насамкінець засідання розглянуто заяви приватних підприємців та надано тимчасовий дозвіл ФОП Тарану Р.В. на розміщення автомобільного причіпу обладнаного каво-машиною та ФОП Криворучку М.В. на розміщення дитячих розважальних атракціонів.

З прийнятими рішеннями більш детально можна ознайомитися в рубриці „Рішення виконавчого комітету“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua