Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 лютого 2021 року 16:13

Із засідання освітянської комісії

Сьогодні на засіданні постійної комісії з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності розглянули ряд програм. Так, рекомендовано на розгляд сесії внесення змін до Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2021 рік. Загальний обсяг фінансування її заходів становить 4042,058 тис. грн. та додатково - ще 50,0 тис. грн. Ці кошти планують виділити на посилення соціального захисту населення, військовослужбовців, військовозобов’язаних, учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та членів їх сімей, які проживають на території Пирятинської міської територіальної громади, на покращення якості соціального обслуговування найбільш вразливих верств населення, соціальну підтримку ветеранів Афганістану, дітей–сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та, які перебувають у складних життєвих обставинах тощо.

Рекомендовано депутатам затвердити Програму оздоровлення та відпочинку дітей у 2021 році. Цьогоріч планують виділити кошти на оздоровлення дітей, у сумі 1 млн. 213 тис. грн.) На ці кошти в таборах оздоровлення та відпочинку Полтавської області та поза її межами планують оздоровити 155 дітей (93 дівчат та 62 хлопці) з числа дітей пільгових категорій та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми.  У повному обсязі буде оплачено вартість путівки з бюджету міської  територіальної громади: дітям–сиротам, дітям, позбавлені батьківського піклування. А  дітям, які виховуються в сім’ях з дітьми, такі путівки придбають за рахунок коштів обласного та бюджету територіальної громади на умовах співфінансування та батьківської доплати. Ця Програма необхідна для створення сприятливих умов та реалізації права дитини на якісне оздоровлення і відпочинок.

Крім цього, члени комісії розглянули питання щодо надання одноразової матеріальної допомоги громадянам міської громади, розміру вартості харчування дітей на 2021 рік у закладах дошкільної освіти Пирятинської міської ради, питання соціальної сфери, тощо.

Рекомендовано на розгляд сесії міської ради, де й будуть прийняті остаточні рішення.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua