Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 лютого 2021 року 15:55

Відбулася акція «Подаруй бібліотеці книгу «Подаруй бібліотеці книгу»

13 лютого, напередодні Дня Святого Валентина та Дня дарування книг (які відзначаються 14 лютого) в приміщенні Пирятинської публічної бібліотеки зібралися члени клубу «ЛОГОС». Уже не один рік бібліотека проводить подібну акцію «Подаруй бібліотеці книгу». Перед початком зустрічі, бібліотекар Алла Кабушка вручила валентинки та печиво у формі валентинок.

Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона постійний супутник, найкращий порадник у всих життєвих ситуаціях. Учасники заходу привітали зі святом Валентина – Валентину Димову, побажали їй здоров’я та вручили невеличкий подаруночок. Приємно було отримувати в цей день подарунки і зізнання в любові до бібліотеки від членів клубу та інших користувачів бібліотеки. Це Валентина Димова, Валерій Квач, Руслан Поїденчук, Олександр Вовк, Клавдія Ільченко та Олена Сокур, які не тільки дарували книги а й говорили приємні слова подяки бібліотеці. До нас на захід прийшли нові користувачі, вчителька пенсіонерка Віра Степаненко та Анатолій Білик, який теж подарував книгу бібліотеці. Напередодні цього свята надійшли подарунки від Наталії Скорик та Наталії Пунько, яка подарувала чимало нових сучасних детективних романів.

Висловлюємо свою подяку за велику кількість подарованих книг заступнику міського голови з питань діяльності виконкому міської ради – Тамарі Коваленко та начальнику відділу культури і туризму - Олені Гуленко. Раніше книги бібліотеці подарували: Л. Прокопенко, С. Козін, С. Артюхов, О Гримашевич, О. Ласа, А. Войпанюк, А. Крамаренко та дочка нашої колеги (нині покійної Галини Вовк), за що велика вдячність. Продовжувався захід за солодким столом, в ході якого бібліотекар публічної бібліотеки Тетяна Ткаченко підготувала та провела цікаву вікторину «Що ви знаєте про день святого Валентина?». Всі присутні охоче відповідали на запитання. Валентина Димова провела декілька конкурсів, за які потім всі учасники одержали подарунки. Захід пройшов на позитивній ноті, у веселому, дружньому спілкуванні з ліричними піснями, читанням віршів та висловів про кохання, які звучали з уст присутніх.

Колектив Пирятинської публічної бібліотеки надзвичайно вдячний всім небайдужим до потреб бібліотеки та підтримку акції. Добрі справи робити приємно! Усі подаровані книги читатимуть наші читачі.

 

Така увага до бібліотеки радує, надихає і читачів, і працівників бібліотеки, адже нові книги це завжди свято. Акція дарування книг продовжиться, адже робити гарні подарунки не забороняється нікому. Щиро вдячні за подарунки!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua