Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 лютого 2021 року 09:17

32-а річниця з Дня вшанування учасників бойових дій в Афганістані

,,Пройшли роки, війну ж ту не забути“ під такою назвою 12 лютого в Центрі громадського діалогу КГЦ відбувся захід, вахта-пам’яті присвячений 32-й річниці з Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який щорічно відзначають 15 лютого. Захід проведений для учнів 9-Б та 9-В класів Пирятинського ліцею з їхніми наставниками С. М. П’ятаком та Т. О. Головко. Ведуча бібліотекар першої категорії  Пирятинської публічної бібліотеки Алла Кабушка розпочала захід з патріотичного вірша ,,Афганістан“ під музичний супровід. На заході присутні воїни-афганці, які поділилися своїми спогадами про неоголошену війну:

- Володимир Миколайович Сурмило – учасник бойових дій в Афганістані, полковник запасу;

- Михайло Дмитрович Василенко – учасник бойових дій в Афганістані;

- Андрій Васильович Клименко – учасник бойових дій в Афганістані, у виконанні якого звучали патріотичні пісні про Афганістан;

Всі присутні на заході схилили голови перед світлою пам’яттю пирятинців, які віддали своє життя, увійшовши в безсмертя. Вшанували їх хвилиною мовчання.

По закінченні заходу бібліотекар презентувала учням виставку-спогад ,,А бої колишні і тривога вічно хвилюватимуть серця“. Від імені учнів та вчителів Пирятинського ліцею слова подяки воїнам-афганцям висловила класний керівник 9-Б класу - Тетяна Головко. Всі учасники заходу сфотографувались на згадку.

Ми не повинні забувати жертв Афганістану, як і всіх інших жертв, які поніс наш народ.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua