Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 червня 2016 року 22:25

До Пирятина завітали учасники велопробігуВсеукраїнським туристичним маршрутом „Вишиваний Шлях“

Вишиваний Шлях – це Всеукраїнський соціальний проект, метою якого є розвиток внутрішнього туризму в Україні та розкриття його потенціалу усьому світові. Під час реалізації проекту передбачено створення Всеукраїнського пішого та велосипедного маршруту, який проходитиме від Ужгорода до Харкова та символічно об’єднає Україну.

Презентаційний велопробіг відбувається 11-28 червня цього року. Учасники виїхали з крайніх точок (м. Ужгорода та м. Харкова) назустріч. Обидві групи об’єднаються в Києві на День Конституції України. Під час руху створюватиметься база даних маршруту (опис, фотографування), історичних пам’яток, туристичних об’єктів та туристичної інфраструктури (заклади харчування, проживання тощо). В подальшому буде створено Інтернет-портал маршруту та мобільний додаток, які допоможуть туристам ефективно спланувати свою подорож.

Тож, 21 червня велосипедисти перетнули кордон Пирятинського району. Вже побували в Свято-Михайлівській церкві (с. Повстин), заїхали на оглядовий майданчик, що у Великій Кручі. В планах – побувати на нашому мальовничому острові Масальський та оглянути наше місто. А завтра – вирушити до Березової Рудки.

Таким чином, учасники Всеукраїнського велопробігу отримають безліч інформації про туристичні можливості Пирятинського краю та, сподіваємось, розповсюдять її у новому соціальному просторі.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua