Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 лютого 2021 року 08:41

Теплі зустрічі у дискусійному клубі ,,ЛОГОС“

6 лютого продовжив свою роботу дискусійний клуб ,,ЛОГОС“. Темою сьогоднішнього задіння: ,,Рання лірика Павла Тичини“, присвяченого 130-річчю від Дня народження українського поета. Зустріч розпочав голова клубу – Руслан Поїденчук, який ознайомив членів клубу з темами засідань на 2021 рік. Про життєвий та творчий шлях письменника, під супровід презентації, розповіла бібліотекар першої категорії відділу обслуговування Алла Кабушка.

Про цікаві факти з біографії поета розповів Василь Миленко та зачитав декілька віршів. Цікавою була розповідь та вірш члена Національної спілки письменників України Миколи Сенчила. Своїм захопленням про творчість поета поділилася Валентина Димова. Також Валентина Савеліївна за волонтерську діяльність Миколи Єлісєйовича Сенчила вручила йому невеликий подарунок.

До нашої сьогоднішньої зустрічі приєднався гість з Лубен, методист дитячо-юнацького клубу спортивного орієнтування і туризму ,,Ваптекс“ – Полочанський Микола Миколайович, який розповів про історію свого міста та про свою діяльність. До речі, пан Микола пише наукову роботу про творчість відомого українського письменника Василя Стуса. І саме в стінах нашої бібліотеки на засіданні клубу ,,ЛОГОС“ відбулося знайомство Миколи Миколайовича з товаришем Василя Семеновича Стуса – Миколою Сенчилом, який поділився своїми спогадами. 

Члени клубу жваво обговорювали творчість Павла Тичини, познайомилися з виставкою ювіляра ,,Сонячний камертон Павла Тичини“ та переглянули відео-презентацію.

Зустріч пройшла в теплій атмосфері за чашкою кави, чаю, печива та цукерок. А саме головне – у дружньому, щирому спілкуванні.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua