Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 лютого 2021 року 19:25

Із засідання виконкому

Сьогодні, у великій залі адмінбудинку, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради.

В ході засіданні розглянуто ряд програм, а саме:  Програму культурно-мистецьких заходів Пирятинської міської територіальної громади на 2021 рік, загальний обсяг фінансування заходів якої становить 500 000 грн. (програма передбачає створення фінансових та організаційних умов для подальшого розвитку культурно-мистецької сфери громади та спрямована на забезпечення ефективної діяльності установ культури для задоволення культурних потреб різних верств населення громади); Комплексну програму соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2021 рік, загальний обсяг фінансування заходів якої, становить 4042,058 тис.грн. (посилення соціального захисту населення, військовослужбовців, військовозобов’язаних, учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та членів їх сімей, які проживають на території Пирятинської міської територіальної громади, покращення якості соціального обслуговування найбільш вразливих верств населення, соціальну підтримку ветеранів Афганістану (воїнів інтернаціоналістів), дітей–сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та, які перебувають у складних життєвих обставинах тощо); Програму оздоровлення та відпочинку дітей у 2021 році: (орієнтовний обсяг фінансування програми становить 1213000 грн.)

У 2021 році в таборах оздоровлення та відпочинку області та поза її межами планується оздоровити 155 дітей (93 дівчат та 62 хлопці), які проживають на території Пирятинської міської територіальної громади, з числа дітей пільгових категорій та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, за наступних умов: 100 % оплатою вартості путівки з бюджету міської  територіальної громади: діти–сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які виховуються в сім’ях з дітьми, за рахунок коштів обласного та бюджету територіальної громади на умовах співфінансування та батьківської доплати. Фінансування оздоровчих заходів для дітей–сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, планується провести за рахунок коштів бюджету Пирятинської міської територіальної громади в розмірі 500000 грн.

Ця Програма необхідна для створення сприятливих умов та реалізації права дитини на якісне оздоровлення і відпочинок.

Також, розглянули Програму розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській територіальній громаді на 2021 рік, обсяг коштів, які пропонується залучити на виконання програми 9000,0 грн. (будівництво, реконструкція, капітальний, поточний ремонти проїзної та пішохідної частин вулиць).

,,Для реалізації цієї програми має бути запроваджений комплексний підхід, потрібно поступово та якісно її виконувати, першочергово будуть ремонтуватися аварійно-небезпечні ділянки автошляхів“, – зауважив Андрій Вікторович.

У засіданні виконавчого комітету взяли участь 27 членів та розглянуто 23 питання порядку денного. Остаточні рішення щодо фінансування програм буде прийнято на черговій сесії міської ради.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua