Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 лютого 2021 року 17:08

Планується капітальний ремонт педіатричного відділення Пирятинської ЦРЛ

Сьогодні на території КП „Пирятинська лікарня“ відбулася зустріч Народного депутата України Анастасії Ляшенко, голови райдержадміністрації Анатолія Зайцева, міського голови Андрія Сімонова, директора КП ,,Пирятинська лікарня“ Олександра Гаркавенка.

В ході зустрічі обговорено питання капітального ремонту педіатричного відділення Пирятинської ЦРЛ. Адже, збереження і відновлення здоров’я дітей стало надзвичайно важливою справою, оскільки це – наше майбутнє і одне з головних джерел повноцінного життя, щастя, радості, успіху.

Міський голова Андрій Сімонов зазначив, що спеціалізовану, стаціонарну медичну допомогу дитячому населенню Пирятинської міської територіальної громади надає дитяче відділення КП „Пирятинська лікарня“.

Крім того, надається допомога хворим дітям із сусідніх громад – Гребінківської та Чорнухинської, через відсутність таких відділень на їх територіях. На адресу як міської ради, так і КП „Пирятинська лікарня“ надходять численні звернення та прохання громадян щодо відновлення роботи відділення. З цією метою у січні поточного року проведено коригування відповідного проєкту. Загальна вартість завершення робіт становить 3 640,0 тис.грн. З бюджету громади на 2021 рік передбачено фінансування робіт в розмірі 1 100,0 тис.грн.

Народний депутат України Анастасія Ляшенко пообіцяла вивчити це питання та сприяти включенню проєкту „Капітальний ремонт педіатричного відділення КП „Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради“ в м.Пирятин Полтавської області. (Коригування І черга)“ до переліку проєктів, які фінансуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у 2021 році з співфінансуванням в сумі 2 540,0 тис.грн.

,,Для мене особисто фінансування медичної галузі є особливо пріоритетним та нагальним питанням, це також є і моя передвиборча обіцянка“, -  наголосив Андрій Вікторович.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua