Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 лютого 2021 року 14:32

Із засідання виконавчого комітету

Сьогодні, у великій залі адмінбудинку, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради. Терміновість зібрання була зумовлена внесенням змін до бюджету громади.

Отже, заплановано виділення коштів, у сумі 256 тис. грн. на виготовлення проєктно-технічної документації капітального ремонту інфекційного відділення Пирятинської лікарні.

Як зазначив міський голова Андрій Сімонов, ремонт відділення лікарні на сьогодні –  пріоритетне завдання міської ради, адже якісні медичні послуги та комфортні умови перебування хворих – запорука здорового майбутнього Пирятинської громади. Крім того, Андрій Вікторович наголосив, що цей проєкт планують реалізувати вже наступного року.

Цьогоріч заплановано завершення ремонту дитячого відділення із залученням коштів інвесторів.

Крім цього, із бюджету Пирятинської міської територіальної громади заплановано виділити 200 тис. грн. на заробітну плату медперсоналу у ФАПах.

 Також, міський голова проінформував присутніх про робочу нараду з заступником голови Полтавської ОДА Євгеном Грековим та представниками міжнародних, українських громадських організацій, які працюють в сфері екології і поводження з побутовими відходами. Зауважив, що на сьогодні, загальнообласна концепція поводження з відходами лише на початковій стадії напрацювання. Ті роботи, які не були завершені на полігоні в Пирятині, можуть зазнати змін, так як, змінилися вимоги до сміттєпереробки. Андрій Вікторович наголосив, що для Пирятинської громади вирішення питання ефективної сміттєпереробки – важливе, тому на зустрічі було домовлено детально розглянути всі можливі варіанти і визначити найоптимальніший.

 У засіданні виконавчого комітету взяли участь 25 членів та схвалені 2 питання порядку денного. Остаточні рішення було прийнято на позачерговій сесії міської ради.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua