Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 лютого 2021 року 14:38

Вивчаємо нормативну базу з організації внутрішнього аудиту у діяльність міської ради

3 лютого фахівці управління економіки та агропромислового розвитку виконкому міської ради взяли участь в он-лайн вебінарі на тему „Впровадження внутрішнього контролю та аудиту в територіальних громадах“. Захід організовано за сприяння Полтавського регіонального відділення Програми „U-LEAD з Європою“ з метою ознайомлення територіальних громад з  особливостями проведення зовнішнього аудиту в Україні кращими практиками проведення внутрішнього аудиту та організації системи внутрішнього контролю.

Враховуючи наміри міської ради підвищити ефективність діяльності розпорядників бюджетних коштів найбільший інтерес викликала презентація  Директорки Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту Київської міської державної адміністрації Оксани Колтик.

Пані Оксана доповіла про порядок функціонування системи внутрішнього аудиту як елементу менеджменту в органах місцевого самоврядування, зупинилась на нормативно-правовій базі, теоретичних аспектах. Далі презентувала власний досвід  організації системи внутрішнього аудиту від початку до впровадження, озвучила проблемні питання, які виникали під час цього процесу.

Наступний спікер Віктор Мазярчук, радник Голови Рахункової палати, надав інформацію про правові основи та типи заходів із зовнішнього аудиту, який здійснює Рахункова палата України, перелічив основні порушення бюджетного законодавства, озвучив рекомендації Рахункової палати щодо недопущення порушень в законодавстві.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua