Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 лютого 2021 року 08:40

Відновив свою роботу молодіжний клуб ,,Сучасник“

02 лютого в Центрі громадського діалогу КГЦ після довготривалої карантинної перерви відновив свою роботу молодіжний клуб ,,Сучасник“, який не один уже рік діє при Публічній бібліотеці. Це учні 11-Б класу Пирятинського ліцею, з класним керівником Людмилою Гуленко, які на превеликий жаль в цьому році вже випускаються зі стін своєї рідної школи.

Темою сьогоднішнього засідання клубу було ,,Як бюджетно подорожувати планетою“. Це зустріч з цікавою особистістю – пирятинцем Андрієм Миленко. Бібліотекар першої категорії Публічної бібліотеки Алла Кабушка розповіла учням про мандрівника, який відвідав 8 країн – автостопом та іншими способами. Всього проїхав близько 50 тис. км.

Далі розповідь продовжив Андрій, який цікаво розповів учням про свої подорожі, та підтверджував це фотографіями. Було дуже цікаво і захоплююче.

Учні за чашкою запашної кави, чаю та печива з великим задоволенням та цікавістю слухали досвідченого мандрівника.

По закінченню розповіді учні ставили свої запитання, які їх цікавили. Відбувся цікавий діалог між учнями та Андрієм, також він розповів про колекцію купюр та монет різних країн. Слова подяки Андрію від усього 11-Б класу ліцею та класного керівника висловила Тетяна Воронько.

Завершився захід фотографуванням біля мандрівної фото-виставки ,,Одержимий подорожами“. 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua