Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 червня 2016 року 22:09

Олексій Рябоконь – кандидат у депутати Верховної Ради України

07 червня в Пирятині, у Центрі дитячої та юнацької творчості, відбулися загальні збори з висунення кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 151 з центром у м. Лохвиця. У зібранні взяли участь понад двісті представників Гадяцького, Лохвицького, Гребінківського, Чорнухинського та Пирятинського районів.  Серед присутніх – керівники підприємств, працівники органів державної виконавчої влади і місцевого самоврядування, приватні підприємці, ветерани праці, громадські активісти.

Відкрив збори голова ініціативної групи,  депутат міської ради Олександр Горбачов, вів засідання колишній міський голова Пирятина Анатолій Повшедний.

Ініціативу громадського активу щодо висунення кандидатом у депутати Верховної Ради України Олексія Рябоконя підтримали одностайно.

Микола Безхлібний, пенсіонер, житель м. Пирятин:

-       Олексія Рябоконя знаю 25 років. Разом працювали на дослідно-спеціалізованому заводі, в Пирятинській районній державній адміністрації. Пропоную підтримати його на виборах до Верховної Ради України, бо довіряю цій людині і вважаю, що кращої кандидатури немає.

Віталій Сидоренко, голова Червонозаводської міської ради:

-       Знайомий з Олексієм Рябоконем з 2008 року. Він допоміг нашому місту знайти партнерів у Польщі, і вже кілька років ми успішно впроваджуємо їхній досвід для розвитку нашої громади. Разом з ним беремо активну участь в діяльності Асоціації малих міст України. Висловлюю думку міських голів, членів Асоціації міст Полтавщини, що Олексій Рябоконь, як порядна, чесна, сумлінна людина, з великим життєвим досвідом і невичерпною енергією, достойний представляти інтереси громад нашого виборчого округу у Верховній Раді України.

Василь Стасовський, депутат Полтавської обласної ради, представник громади Чорнухинського району:

-       Я переконаний, що Олексій Рябоконь ніколи не буде „технічним“ депутатом, цього не дозволять його життєві принципи. Як реформатор, як людина, яка глибоко обізнана з проблемами малих міст і сільських громад, він наполегливо працюватиме у Верховній Раді задля їх вирішення.

Петро Антончук, тренер Пирятинської ДЮСШ:

-       Я зовсім недавно приїхав до Пирятина і познайомився з міським головою Олексієм Рябоконем. Я відразу відчув його турботу про молоде покоління і переконався, що це людина слова. Він підтримав мою ініціативу долучити учнівську молодь до занять спортом, сприяв тому, щоб ми розпочали заняття, і сьогодні ми маємо значні досягнення на загальнонаціональному рівні. Саме таких небайдужих, ділових людей не вистачає у нашому парламенті.

Валерій Зінченко, голова Гребінківської районної ради:

-       Олексій Рябоконь – це лідер, генератор ідей, які базуються на величезному життєвому досвіді і глибоких знаннях. Його неспокій, прагнення невпинно рухатися вперед викликають захоплення багатьох людей, які стають його соратниками і послідовниками. На даний час у Верховній Раді знаходяться люди, далекі від проблем малих міст і невеликих районів. Вони не розуміють, з якими труднощами ми стикаємося на шляху впровадження реформи місцевого самоврядування. Впевнений, що, працюючи у парламенті,  Олексій Рябоконь зможе привернути увагу колег – депутатів до наших проблем, що його слово буде вагомим, що він стане справжнім законотворцем.

Анастасія Миколаєнко, голова квартального комітету, жителька м. Пирятин:

-       Я вірю, що, ставши депутатом Верховної Ради, Олексій Петрович не буде, як кажуть в народі, протирати штани, а буде відстоювати наші інтереси. Тому бажаю йому перемоги.

Степан Бульба, депутат Верховної Ради України двох скликань, колишній голова Полтавської облдержадміністрації:

-       Олексія Рябоконя я охарактеризував би трьома словами – порядність, послідовність, професіоналізм. За ці якості його поважають люди. На відміну від інших кандидатів, які втратили лік тим партіям, до яких вони хилилися, аби бути обраними, Олексій Рябоконь ніколи не зраджував своїм переконанням. Впевнений, що підтримавши цю людину на виборах до Верховної Ради України, ми зробимо єдиний правильний вибір.

Валентина Димова, депутат Пирятинської районної ради попередніх скликань, член президії районної організації ветеранів:

-       Широка палітра нашого зібрання, як представницька, так і адресна, свідчить про високий авторитет Олексія Рябоконя. Я пригадую свою депутатську діяльність в районній раді, яку він очолював, і хочу звернути вашу увагу на дві особливості цього керівника. По-перше, він зумів так організувати роботу, що ми, представники різних політичних партій,  діяли виключно в інтересах громади. Для цього треба бути і мудрим політиком, і талановитим організатором, і гарним психологом. По-друге, діяльність нашої ради виходила далеко за межі регламенту. Олексій Петрович був ініціатором багатьох справ: згадаймо хоча б, що саме він через участь у проектах, в тому числі міжнародних, вперше залучив позабюджетні кошти для вирішення нагальних проблем територіальних громад; саме за його ініціативи були встановлені партнерські стосунки з польськими громадами і пирятинці отримали можливість вивчати досвід країни, яка за невеликий проміжок часу досягла значно вищого рівня розвитку.

Владислав Гуленко, заступник голови Пирятинської райдержадміністрації, депутат міської ради шостого скликання:

-       Здорово, що місцеві еліти, депутати місцевих рад, міські голови об’єдналися і змогли консолідовано представити кандидатуру, яка дійсно відповідає високим вимогам, які висуваються народному обранцеві. А відтак побажаємо Олексієві Рябоконю отримати перемогу на виборах.

На підтримку пропозиції ініціативної групи щодо висунення кандидатом у народні депутати України Олексія Рябоконя  виступили також депутат міської ради шостого скликання Валентин Докучаєв, пенсіонерка, громадський активіст Світлана Бубирьова.

 Олексій Рябоконь, дякуючи учасникам зборів за високу довіру, наголосив:

-       Я говорив раніше і повторюю зараз, що ніхто не прибуде із Києва чи з Полтави для вирішення наших проблем. Ми повинні змінитися і навчитися самостійно розбудовувати життя на краще. Єдине, чого ми в даний час просимо у держави, не заважати, не створювати перешкод, забезпечити малим і великим громадам справедливі, рівні умови для розвитку. Даючи згоду балотуватися кандидатом у депутати Верховної Ради, добре усвідомлюю, яку велику відповідальність беру на себе. Прошу пирятинців, які підтримали мене на недавніх місцевих виборах, зрозуміти: я йду на вибори до Верховної Ради, бо хочу зробити багато хорошого для нашого краю, для своїх земляків.

Рішення про висунення Олексія Рябоконя кандидатом у народні депутати України прийнято загальними зборами одноголосно.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua