Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 січня 2021 року 15:10

Відновлюємо лісосмуги

Лісосмуги є важливим компонентом екосистем, натомість люди про це забувають. Сьогодні значна частина полезахисних лісових насаджень на території нашої громади знищена або захаращена. Все тому, що чимало років поспіль вони були практично бездоглядними та нічийними.

На території Полтавської області ГО „Еколтава” спільно з благодійним фондом Peli can live та командою проєкту #ЛісосмугиЖиття буде реалізовано пілотний проєкт #ВідродженняЛісосмуг задля відновлення лісосмуг в одній із ОТГ Полтавщини. Громаду буде відібрано конкурсним шляхом, на основі даних, котрі громади внесуть у заявку. На підставі заявок буде обрано 5 громад, з якими буде проведена співбесіда, та обрана одна для подальшої співпраці.

Сьогодні в кабінеті заступника міського голови Олександра Котенка відбулася робоча нарада за участю представників НПП „Пирятинський” та спеціалістів відділу із земельних та екологічних питань по питанню підготовки заявки для участі в конкурсі.

Суть проєкту полягає в тому, щоб в обраній громаді Полтавщини провести дослідження стану лісосмуг, на основі цього дослідження розробити план відновлення та почати пошук коштів на реалізацію плану.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua