Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 січня 2021 року 18:11

Участь у нараді щодо поводження з побутовими відходами

Сьогодні міський голова Андрій Сімонов  із заступником Олександром Котенком взяли участь у робочій нараді Полтавської ОДА з  представниками міжнародних  та Українських громадських організацій, які працюють в сфері екології і поводження з побутовими відходами: GIZ, ГО „Центр громадських та медійних ініціатив“, ГО „Суспільний проект „Еколтава“ та іншими учасниками. Нарада відбулася під головуванням заступника голови облдержадміністрації Євгена Грекова.

Міські голови Пирятинської, Гребінківської, Новооржицької та Чорнухинської територіальних громад розповіли про стан управління відходами на місцевому рівні.

„На теперішній час загальнообласна концепція поводження з відходами лише на початковій стадії напрацювання! Ті роботи, які не були завершені на на полігоні в Пирятині можуть зазнати змін, так як на сьогодні вимоги до сміттєпереробки вже інші, ніж були декілька років тому! Для нашої громади вирішення питання ефективної сміттєпереробки є дуже важливим і пріоритетним! Домовилися з представниками ГО і науковцями, що детально розглянемо всі можливі варіанти і визначимо найоптимальніший для нашої громади!“, -  зазначив Андрій Вікторович.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua