Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 січня 2021 року 22:14

Триває підготовка відповідальних осіб до реєстрації здобувачів освіти на основну сесію ЗНО-2021

Сьогодні, 27 січня, Наталія Шерзой, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту міської ради, відповідальна за проведення ЗНО в окрузі  м. Пирятин, взяла участь у нараді у форматі ZOOM-конференції „Підготовка осіб, відповідальних за формування комплектів реєстраційних документів осіб, які проходитимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання“.

Підготовку проводив Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти спільно з Департаментом освіти Полтавської облдержадміністрації для працівників органів управління освітою, відповідальних за проведення зовнішнього незалежного оцінювання, працівників центру супроводу зовнішніх освітніх оцінювань Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського.  

На нараді окреслили нагальні питання, що потребують вирішення та першочергові заходи, що необхідно провести в закладах освіти, а також узгодили напрями співпраці.

Зокрема, розглядалися питання щодо формування комплектів реєстраційних документів, учнів закладів загальної середньої освіти, які проходитимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року, а також внесення змін до довідника закладів загальної середньої освіти інформаційно-телекомунікаційної системи Українського центру оцінювання якості освіти в зв’язку із зміною назв закладів загальної середньої освіти.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua