Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 червня 2016 року 18:05

Ініціативна група запропонувала Олексію Рябоконю балотуватися до Верховної Ради України

06 червня ініціативна група лідерів громадської думки з п’яти районів Полтавської області, яку очолив Олександр Горбачов, директор Пирятирянської ДЮСШ, депутат міської ради, провела  у Пирятині неформальне засідання. У зв’язку з тим, що Тарас Кутовий, народний депутат України по 151 мажоритарному виборчому округу, очолив Міністерство аграрної політики та продовольства України, обговорювали можливість висунення нового кандидата в депутати Верховної Ради від громади.

„Якщо партійні збори можуть висувати своїх кандидатів, то чому б не зробити те ж саме громадам?“ – така думка прозвучала на зібранні. Його організатори: керівники провідних підприємств п’яти сусідніх районів Полтавщини, освітяни, представники органів місцевого самоврядування та громадських організацій – переконані в тому, що кандидати, яких висунули різні партії, не можуть об’єктивно представляти інтереси громади в українському парламенті.  Тому й вирішили висунути кандидатом в народні депутати України Пирятинського міського голову Олексія Рябоконя.

Всі учасники ініціативної групи знають Олексія Рябоконя особисто, працювали разом з ним, а тому переконані, що це саме та людина, яка сьогодні потрібна в парламенті.

Василь Стасовський, депутат Полтавської обласної ради, регіональний директор ТОВ „Баришівська зернова компанія“:

-       Знаючи політичних лідерів п’яти районів, можу впевнено сказати, що керівника такого рівня і такого масштабу мислення серед них немає. Це керівник європейського рівня, який прагне запровадити європейську систему управління, адже усвідомлює, що без цього неможливо досягти благополуччя в Україні. Він розуміється на проблемах громад, знає, чим живуть і чого потребують люди. Знає, які зміни в законодавстві необхідно прийняти, щоб прискорити процес реформ і суттєво покращити життя територіальних громад.

Володимир Миленко, представник ТОВ „Пирятинський делікатес“:

-       На моє глибоке переконання, Олексій Рябоконь давно має бути у Верховній Раді України. І моральний, і розумовий рівень цієї людини, цього керівника набагато вищий, ніж у багатьох нинішніх народних депутатів, які захищають інтереси олігархічних кланів і анітрохи не думають про український народ.

Тетяна Рубан, заступник директора з навчально-виховної роботи Гадяцької спеціалізованої школи № 2:

-       Я знаю Олексія Рябоконя як людину надзвичайно відповідальну: якщо обіцяє, обов’язково виконає. Для народного депутата це дуже цінна риса, тому що виборці покладають на нього великі надії і сподівання. Олексія Рябоконя добре знають не тільки в Гадячі, де він виріс, навчався, закінчив школу, а й в усіх інших районах Лохвицького виборчого округу. І скрізь говорять про цю людину тільки позитивно. Всі ми віримо, що, ставши депутатом Верховної Ради, Олексій Рябоконь не зрадить своїм життєвим принципам і буде захищати інтереси простої людини.

Сергій Завгородній, колишній керівник Лохвицького цукрового заводу:

-       Я переконаний, що Олексій Рябоконь достойно представлятиме інтереси громад нашого округу у Верховній Раді України.

Анатолій Повшедний, колишній міський голова Пирятина двох скликань:

-       Вважаю, що кращого кандидата в народні депутати України немає. Хотілося б, щоб цю кандидатуру підтримали виборці нашого округу. Давайте разом боротися за перемогу Олексія Рябоконя.

Кандидататуру Олексія Рябоконя підтримали інші учасники зібрання: Гребінківський голова районної ради Валерій Зінченко, Давидівський сільський голова Михайло Мельниченко, завідувач ДНЗ „Берізка“ Валентина Луценко, колишній директор Пирятинської школи № 4 Сергій Яременко, представник Гребінківської громади Василь Солодкий.  

Виступаючи на зібранні, Олексій Рябоконь зізнався, що рішення погодитися взяти участь у виборах далося йому непросто. Але відмовити ініціативній групі він не міг, бо це прояв високої довіри людей.

Актив громад прийняв рішення провести збори, залучивши широке коло представників громадськості з усіх районів  виборчого округу, і висунути Олексія Рябоконя кандидатом в народні депутати України.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua