Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 січня 2021 року 11:25

Напрацьовано механізм долучення до пільгових перевезень мешканців приєднаних сіл

26 січня заступник міського голови з питань діяльності виконкому Александр Котенко провів оперативно-розпорядчу нараду з питань організації пільгових перевезень на автобусних маршрутах в межах міської територіальної громади.

На даний час відшкодування вартості пільгових перевезень перевізникам здійснювалось лише на міських маршрутах загального користування за окремими категоріями пільговиків, в межах пільгових місць (2-3 місця на кожний рейс в залежності від типу транспорту) і на підставі погоджених виконкомом тарифів.

У зв?язку з приєднанням до міської ради сільських населених пунктів колишнього Пирятинського, і частково Чорнухинського районів, до мережі автоперевезень громади додалися 8 маршрутів. Відповідно, виникли питання з оплатою проїзду пільговиків, що проживають у зазначених населених пунктах.

З метою визначення розміру компенсації витрат внаслідок перевезення пільгових пасажирів на сільських маршрутах автоперевізникам рекомендовано подати розрахунки тарифів, які,  у разі визнання їх обгрунтованими, будуть погоджені рішеннями виконкому. Далі, на підставі договорів з перевізниками, будуть визначені умови пільгових перевезень. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua