Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 січня 2021 року 19:44

Світла пам’ять Герою

     Сьогодні 24 січня у Залі Пам’яті захисників України, що на території Міністерства оборони України, відбувся щоденний урочистий ранковий церемоніал вшанування пам’яті героїв, які загинули цього дня у різні роки внаслідок російської збройної агресії на Сході України.
      Поминальним ударом дзвону вшанували пам'ять загиблого військовослужбовця, Героя України - старшого сержанта Андрія Конопльова.
      У Залі Пам'яті були присутніми дружина Галина, син Олексій, рідні та близькі полеглого Героя України Андрія Конопльова.

Вічна пам'ять Героям, які полягли в боях за нашу неньку Україну!

 

Довідка. Зала пам’яті захисників України створена на вшанування пам’яті військовослужбовців, які загинули за свободу, незалежність і територіальну цілісність України, світовий мир та порядок. Її спеціально розташовано таким чином, щоби й військовослужбовці, працівники Міноборони та Генерального штабу, й пересічні громадяни могли зайти до Зали та віддати шану своїм захисникам.

Біля споруди Зали пам’яті облаштовано церемоніальний майданчик із Дзвоном Пам’яті та Стелою, у якій вмонтовано осколки снарядів. Щоденний поминальний ритуал здійснюється ударами дзвону, залежно від кількості загиблих у цей день.

В середині Зали пам’яті, на спеціальних подіумах, розміщено Книги пам’яті з іменами загиблих. Структура Книг побудована за принципом календаря: один розворот — один день, де згадуються всі загиблі у цей день за всі роки.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua