Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 січня 2021 року 17:54

Працюють мобільні групи

19 січня членами мобільної групи при комісії ТЕБ і НС Пирятинської  міської ради, в складі: провідного спеціаліста відділу економічного аналізу та розвитку управління економіки  виконкому міської ради Зубко Л.М.; дільничного  офіцера  поліції сектору превенції Пирятинського відділення поліції  Головного  управління національної  поліції у Полтавській  області Грицая М.В., лікаря з гігієни харчування Головного управління Держпродспоживслужби в Пирятинському районі Константиненко Л.О., провідного лікаря ветеринарної медицини та  безпеки харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби в Пирятинському районі Павелко І.В. з  виїздом до магазину „Продукти“ з закладом ресторанного господарства (кафе) за адресою: село Верхоярівка, (господарюючі суб’єкти: ФОП  Шаповал Д.Г., ФОП Шаповал О.М.), здійснили  моніторинг в  об’єктах на предмет дотримання суб’єктами господарювання законодавчих актів у сфері захисту населення від інфекційних хвороб, санітарно-епідемічного благополуччя населення, безпечності харчових продуктів під час запровадженого локдауну та карантинних обмежень.

Встановлено, що вказані фізичні особи-підприємці забезпечили виконання  чинного законодавства. В приміщенні магазину посилено дезинфекційні заходи. В наявності є: антисептик для рук, урна з кришкою для  використаних  масок та рукавичок, продавець працює в захисній  масці.

Крім цього, належно ведеться  журнал  температурного скринінгу працівників. В достатній  кількості розміщена  наглядна агітація (плакати, листівки) щодо захисту від коронавірусу. На підлозі нанесено попереджувальну  розмітку для  дотримання  соціальної дистанції між покупцями.

Відвідувачі в торговому  залі перебували  у  захисних масках.

Заклад ресторанного господарства  було зачинено під час локдауну. 

 

З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, комісія ТЕБ і НС Пирятинської міської ради звертається до всіх господарюючих суб’єктів, які здійснюють господарську діяльність під час карантину та запровадженого локдауну на території Пирятинської міської територіальної громади, забезпечити в об’єктах торгівлі та закладах у сфері надання послуг виконання вимог чинного законодавства.

Наголошуємо, що робота мобільних груп, створених при комісії ТЕБ і НС Пирятинської міської ради, буде тривати й надалі на час встановленого карантину.   

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua