Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 січня 2021 року 16:52

Із засідання земельної комісії

Сьогодні на засіданні постійної комісії з питань земельних відносин та охорони природи розглянуто 20 питань порядку денного.

Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Марина Зергані поінформувала членів комісії щодо надходження та використання коштів  бюджету міської територіальної громади на виконання заходів Програми з охорони навколишнього природного середовища на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на період 2019-2020 років.

Також розглянуто питання щодо надання дозволу КП „Пирятинський міський водоканал“ на розробку проєкту землеустрою по відведенню земельної ділянки в м. Пирятин для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) та ТОВ „ПКЗ-АГРО“ на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту на території Пирятинської міської ради.

Комісія затвердила проєкти рішень міської ради з технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Крім цього, депутати розглянули питання щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуального гаражу, для ведення особистого селянського господарства, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, щодо заключення договорів оренди та сервітуту земельної ділянки, із жителями громади.

Наостанок, депутати погодили графік проведення засідань цієї комісії протягом 2021 року.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua