Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 січня 2021 року 15:15

Обговорювали нагальні питання учасників АТО і ветеранів війни в Афганістані

Сьогодні, зранку, в кабінеті міського голови Андрія Сімонова відбулася робоча зустріч з волонтерами та представниками громадських організацій учасників АТО і ветеранів війни в Афганістані.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділення №1 Лубенського РВП ГУНП в Полтавській області Максим Романенко та начальник  слідчого  відділення Артем Жебель детально проінформували присутніх про хід розслідування справи щодо факту побиття жителя громади, учасника АТО Олександра Марюхніча.

Поспілкувалися й на тему фінансування діяльності громадських організацій на території Пирятинської громади.

Також, сьогодні залишається відкритим питання про облаштування пам’ятника учасникам АТО, адже до сих пір воно не було вирішеним. Цей стан справ надзвичайно турбує військовослужбовців, членів родин загиблих учасників АТО та волонтерів. Тому, домовились про напрацювання чітких пропозицій. Вирішили, що вже наступного тижня буде визначено місце розташування та підготовлено попередній проєкт пам’ятника та в терміновому порядку буде переданий в розробку. Це необхідно для того, щоб встигнути влітку провести всі необхідні будівельні роботи з облаштування пам’ятного знаку, а  восени відкрити його. Про це повідомив міський голова Андрій Сімонов.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua