Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 червня 2016 року 10:06

Проведено чергове засідання робочої групи із розробки Стратегії розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади

01.06.2016 проведено чергове засідання робочої групи із розробки Стратегії   розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

Розробка Стратегії проводиться в рамках реалізації шведсько-українського Проекту „Місцеве самоврядування і верховенство права в Україні“.

Володимир Проскурнін, експерт цього Проекту, детально зупинився на підготовленому робочою групою проекті Стратегії   розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

Доповідач ознайомив зі структурою стратегічних та оперативних цілей розвитку громади, результатах SWOT – аналізів (сильних та слабких сторонах розвитку громади) та проектах, які плануються до виконання для реалізації оперативних цілей.

Членами робочої групи заповнено та подано на опрацювання Проскурніну В.В. таблиці оцінки оперативних цілей (проектів) в яких

по п’ятибальній системі було оцінено необхідність проектів та їх вплив на економічний розвиток міської об’єднаної територіальної громади, здійсненність проектів та доступність ресурсів на їх впровадження, вплив проектів на мешканців та сприйняття їх громадою.

Учасники засідання активно долучилися до обговорення проекту Стратегії розвитку, надавали цікаві пропозиції та доповнення.

Для врахування думки жителів громади щодо проблем, які вони вважають найбільш актуальними для громади, їхні очікування та плани на майбутнє, а також  з метою отримання зауважень, пропозицій та доповнень, пропонуємо ознайомитися з проектом Стратегії розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

З текстом проекту Стратегії можна ознайомитися на нашому сайті в рубриці „Актуально“.

Просимо пропозиції та доповнення надсилати на адресу: м. Пирятин, вул. Соборна, 21, Пирятинська міська рада або на електронну адресу міської ради: pyriatyn_mr@ukr.net

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua