Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 червня 2016 року 18:38

„Красою землю огорнемо“

Вже стало традиційним, що в кінці навчального року в Пирятинському Центрі дитячої та юнацької творчості проходить тиждень сім’ї та громадськості. Тиждень був насичений цікавими заходами: відверта розмова „Батьки, сім’я – понад усе“; виставка малюнків „Любій матусі квіти малюю“; читання віршів про Україну, родину, матусю „Трепетний дотик словом“; зустріч з представником сектору Пирятинського ВПГУМП України в Полтавській області „Бережи життя – будь обачливим“.

Завершився Тиждень великим родинним святом, в рамках якого пройшли звіти відділу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва і відділу художньої самодіяльності.

На виставці „Красою землю огорнемо“ вихованці гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва продемонстрували свої найкращі вироби та вміння поєднувати у своїх роботах народні традиції і сучасність.

Під гаслом „Ми достойні, щоб нами пишались!“ показували свої таланти на сцені вихованці гуртків художньої самодіяльності.

Високий рівень майстерності дітей, що навчаються в ЦДЮТ – це результат плідної спільної праці педагогів закладу та батьків вихованців, які підтримують бажання своїх дітей творчо розвиватися, щоб бути справжніми особистостями, справжніми патріотами своєї держави.

Наші діти найкращі! І ми пишаємося досягненнями дітей в творчості!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua