Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 грудня 2020 року 17:02

Зустрічайте останній у цьому році - грудневий випуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Продовжується випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».  У черговому виданні читайте найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства.

Грудень  виявився багатим  на професійні свята, тому у черговому випуску газети вітання від голови Полтавської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова   та голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького з нагоди Дня місцевого самоврядування.  Саме цього місяця своє професійне свято відзначають   такі представники юридичних професій як прокурори,  судді,  адвокати,  працівники державної виконавчої служби і,  звичайно, ж працівники системи БПД.

 У рубриці «Думка експерта» читайте про те, як відбувається децентралізація, які здобутки та перспективи до подальшого розвитку громад  на прикладі Полтавської області. Про це розповідає голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

Вже другий рік поспіль в Україні відзначається Всеукраїнський день безоплатної правової допомоги. Про те  як він відбувався на Полтавщині, про найцікавіші заходи, події та інтерв’ю,  читайте у черговому номері видання. 

У грудні своє професійне свято відзначають і працівники державної виконавчої служби, тому у рубриці інтерв’ю з експертом дізнайтеся,  як працюють державні виконавці області. Про це розповідає начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у Полтавській області Північно – Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Максим Шевченко.

 Як система БПД співпрацює з адвокатами читайте у черговому випуску газети.

Кінець року приніс значні зміни у чинне законодавство. Про те як будуть працювати органи місцевого самоврядування в умовах децентралізації  та підвищення граничного віку перебування на державній службі дізнавайтеся з публікацій газети.

Знайомимо читачів з роботою наших партнерів. Про ефективне партнерство  благодійного фонду «Громадське здоров’я»  та системи БПД області та втілені проекти  читайте у наших публікаціях. 

 У рубриці «Адвокат консультує» дізнавайтеся про особливості банкрутства фізичної особи. Консультує адвокат Ольга Шеховцова.

Фахівчиня Полтавського місцевого центру з надання Анастасія Гречка у рубриці «Людина права»   ділитися своїми прикладами успішного захисту прав клієнтів та розповідає про своє становлення як правника у системі БПД.

Про успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».

Серед постійних рубрик видання: сторінка  адвокат консультує та фахівці системи БПД консультують.

Також можна ознайомитися із зразками документів,  переглянути медіагалерею з найцікавішими відеоконсультаціями за участю фахівців  системи БПД.

Щоб бути у курсі найцікавіших подій, цікавих заходів та  новин у чинному законодавстві підписуйтеся на сторінки системи БПД у соціальних мережах.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут: https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQPEhcLcx4-WapUp6G340Jy0VARslxkB78sGNOSw_a6GtqKc4aCiinB5ZwOFGPyMoETjmHNySBGuPOY/pub?start=false&loop=false&delayms=30000

Приємного читання!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua