Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 грудня 2020 року 15:37

Працівники відділу освіти, молоді та спорту міської ради взяли участь у нараді для відповідальних осіб за ЗНО в округах проведення тестування

14 грудня, для відповідальних відповідальних осіб за ЗНО в округах проведення тестування Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти спільно з Департаментом освіти і науки Полтавської облдержадміністрації проведено установчу нараду у форматі ZOOM – конференції з актуальних питань підготовки до проведення як основного так і пробного зовнішнього незалежного оцінювання. 

У нараді взяли участь Володимир Романенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради та Наталія Шерзой, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту міської ради, відповідальна за проведення ЗНО в окрузі м. Пирятин.

На нараді окреслили нагальні питання, що потребують вирішення та першочергові заходи, що необхідно провести в закладах освіти, а також узгодили напрями співпраці. Зокрема, розглядалися питання визначення закладів загальної середньої освіти, які будуть задіяні до проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року в округах відповідно до кількісних показників Харківського РЦОЯО (паспортизація пунктів) та формування бази персоналу пунктів проведення ЗНО-2021. Окреслено вимоги щодо забезпечення пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов пристроями для програвання аудіокомпакт-дисків зі звуковим записом, що обладнані вмонтованою або зовнішньою акустичною системою, а також вимоги щодо доступності до будівель, споруд та приміщень закладів освіти, в яких проводиться ЗНО, для учасників ЗНО, які є особами з особливими освітніми потребами.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua