Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 грудня 2020 року 12:36

Обговорено стан реалізації проєктів

Сьогодні у кабінеті міського голови відбулася робоча зустріч з питань реалізації проєктів, які співфінансуються із обласного бюджету. Обговорювали проблеми та шляхи їх вирішення. В обговоренні взяли участь депутат Полтавської обласної ради Іван Близнюк, міський голова Андрій Сімонов, його заступники, фахівці виконкому міської ради та директор КП „Пирятинський міський водоканал‘‘ Олександр Курочка. Він повідомив, що для будівництва артезіанської свердловини у місті Пирятин, передбаченої обласною Програмою „Питна вода Полтавщини’’ Пирятинська міська рада виконала свої зобов’язання та профінансувала проєкт у відсотковому співвідношенні 30% від загальної вартості проєкту. А ось, 600 тис. грн. з обласного бюджету не профінансовані, що унеможливлює завершити будівництво свердловини.

Також виконкомом міської ради надіслано запитит на співфінансування  з обласного бюджету щодо реконструкції водомережі та будівництва напірного колектору в Мікромістечку. Це один з наймаштабніших проєктів, вартістю понад 7 млн. грн. Його реалізація дасть змогу жителям Мікромістечка вживати якісну питну воду. Тому це питання потребує термінового вирішення.

Не завершено облаштування  майданчика для скейтбордингу та сектору для стрибків у висоту на стадіоні „Ювілейний‘‘. Крім цього, Іван Близнюк зазначив, що волейбольний майданчик повинен бути огороженим та після завершення цих проєктів очікуємо гарний результат – змістовне дозвілля підростаючого покоління Пирятинської громади.

Тому Андрій Вікторович дав доручення фахівцям міської ради вивчити  стан реалізації проєктів, що співфінансуються з обласного бюджету та надати пропозиції, які б спонукали їх завершенню в найкоротші терміни. Завершити облаштування майданчика для скейтбордингу та сектора для стрибків у висоту до травневих свят, надати пропозиції щодо огородження волейбольного майданчика на стадіоні „Ювілейний“, які б можна реалізувати навесні.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua