Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 грудня 2020 року 18:17

Підготовка до сесії

07 грудня у Центрі громадського діалогу відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності.

Депутати опрацювали Регламент роботи Пирятинської міської ради восьмого скликання та Положення про її постійні комісії винесли на затвердження сесії.

Рекомендовано сесії міської ради внести зміни до Програми щодо запобігання поширення пандемії вірусних інфекцій на території Пирятинської ОТГ, а саме за дорученням міського голови Андрія Сімонова запропоновано збільшити фінансування КП „Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради“ на 500 тис. грн. для закупівлі засобів захисту, ліків та кисню. Крім цього, депутат обласної ради Іван Близнюк запропонував допомогу – придбати найнеобхідніші ліки для пацієнтів лікарні. Вже завтра керівництво лікарні проінформує міського голову щодо переліку медикаментів, який необхідний хворим на COVID-19. Також планується залучити місцевих с/г виробників та підприємців у придбанні ліків і продуктів харчування для людей, що проходять лікування від коронавірусної інфекції в стаціонарі.

Напрацювали перелік документів необхідних для отримання компенсації на лікування COVID-19, погодили та рекомендували сесії надати матеріальну допомогу матері-героїні для поліпшення житлово-побутових умов. Обстеживши технічний стан будинку заявниці, комісією запропоновано виділити 21,510 тис. грн., в т.ч. ПДФО, військовий збір, будівельні матеріали на ремонт даху житла.

Підтримано та рекомендовано сесії внести зміни до програми розвитку пріоритетних видів спорту на 2020 рік. На зекономлені кошти Пирятинська ДЮСШ планує покращити матеріально-технічну базу спортшколи, а саме придбати спортивне обладнання та інвентар, форму та кімоно для своїх вихованців.

Загалом депутати міської ради розглянули 12 питань порядку денного.

За ініціативою депутата обласної ради Івана Близнюка внесено пропозицію щодо звітування виконкому про стан реалізації проєктів, профінансованих з обласного бюджету та завершити розпочаті роботи з облаштування майданчиків до травневих свят наступного року.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua