Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 грудня 2020 року 08:03

З Днем місцевого самоврядування!

Шановні мешканці Пирятинської громади, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування. Цей день - свято нашої територіальної громади, свято кожного  її мешканця, адже ми разом вирішуємо питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашої громади!

Висловлюю вдячність депутатам усіх рівнів, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі та професіоналізм. Адже саме на наших з вами плечах лежить відповідальність за благоустрій громади, підвищення якості адміністративних послуг, реалізація задумів та перспективних планів.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування – ваша наполеглива праця і високий професіоналізм стали взірцем для багатьох послідовників.

Бажаю всім здоров’я, миру та злагоди в родинах. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку територіальної громади та у спільному прагненні зробити нашу громаду квітучою та багатою!

Міський голова                                 Андрій Сімонов

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua