Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 грудня 2020 року 21:15

Готуємося до сесії

04 грудня в кабінеті міського голови  відбулося засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, культури, молоді, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. На засіданні розглянуто одинадцять питань.

Розпочали засідання з розгляду питання про затвердження Регламенту Пирятинської міської ради та  Положення про постійні комісії Пирятинської міської ради восьмого скликання. Секретар міської ради Сергій Пазюк коротко інформував про зміни та доповнення у Регламенті та Положенні. Депутатами внесено пропозиції щодо доопрацювання спеціалістами виконкому міської ради  вищезазначених проєктів.

Керуючий справами виконкому міської ради Ірина Козін ознайомила з основними нормами  Регламенту виконавчого комітету Пирятинської міської ради. Обговоривши основні розділи Регламенту, комісія рекомендувала сесії затвердити цей документ з врахуванням пропозицій комісії.

Начальник загального відділу та інформаційного забезпечення виконкому міської ради Тетяна Нестерець поінформувала присутніх про  внесення змін до Програми висвітлення діяльності Пирятинської міської ради в засобах масової інформації на 2020 рік. Комісія підтримала перерозподіл коштів на висвітлення в друкованих ЗМІ в межах Програми.

Також розглянуто ряд програм  відділу культури і туризму міської ради, депутатами погоджено відповідні пропозиції та наголошено про їх розгляд на постійній комісії з питань планування, фінансів, бюджету,соціально-економічного розвитку, підприємництва та комунальної власності.

 Далі головний спеціаліст юридичного відділу виконкому міської ради Олександр Кудрявцев ознайомив зі змінами до складу адміністративної комісії Пирятинської міської ради.

Наостанок депутати рекомендували винести на розгляд та затвердження сесії рішення виконавчого комітету та розпорядження міського голови, прийнятих у міжсесійний період.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua