Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 грудня 2020 року 13:04

Участь пирятинської учениці в Академії EUSTORY

Учениця Пирятинської ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 Ольга Іванкіна в команді переможців міжнародного конкурсу: „Радянське минуле: (пере)осмислення історії“, долучилася до участі у міжнародній онлайн Академії EUSTORY, увійшовши в четвірку учасників від України. Заходи тривали впродовж жовтня-листопада і передбачали різні форми спільної роботи молоді з різних країн Європи. Цікаві відеоконференції, де обговорювалися уявлення про історичні події, що зберігаються в сімейних історіях з точки зору національної історії.

Черговим завданням для Ольги став пошук та опис історичної події, яка суттєво вплинула на її сім'ю. Минулої суботи, 28 листопада, відбулася заключна церемонія 6-тижневої онлайн академії „Don't look back in anger“, організованої EUSTORY та Körber-Stiftung, в якій брали участь представники України: Сергій Прокоф'єв та Вікторія Кулик (проєкт „Сто перший кілометр, який став долею“) Віталіна Безушко (проєкт „(Не)щасливі дитячі та юнацькі роки“) Ольга Іванкіна (проєкт „Освітнє середовище: пожива для розуму чи ідеологічний штамп?“).

Це церемонія закриття історичного онлайн-табору 2020 The Online History Camp 2020) „Не оглядывайся назад во гневе! Как справиться с болезненным прошлым.“ Під час сесії учасники представили творчі результати своїх досліджень, взяли участь у дискусії та обмінялися думками. Захід пройшов у цифровому форматі за участі Іванкіної Ольги та її наукового керівника Компанієць Людмили Іванівни.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua