Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 вересня 2014 року 19:10

Відзначення переможців щорічного міського конкурсу з благоустрою міста „Найкращий будинок та благоустрій території“

В рамках відзначення 860-ї річниці з дня заснування міста Пирятина під час урочистостей визначено переможців щорічного міського конкурсу з благоустрою міста „Найкращий будинок та благоустрій території“. Переможцям та учасникам конкурсу міський голова Олексій Рябоконь вручив Почесні грамоти Пирятинської міської ради та пам’ятні подарунки.

 Перше місце у номінації „Найкращий багатоповерховий будинок міста“ отримав будинок № 44 А по вулиці Червоноармійська. Пам’ятну табличку та оплачений рахунок на дві садові лави вручили представнику цього будинку Романову Анатолію Євлампійовичу.

У номінації „Найкращий приватний будинок“ перше місце отримала Ївженко Тетяна Іванівна - вул. Калініна, 57. Аби її подвір’я виглядало ще краще та креатив ніше в подарунок вона отримала садовий декор, підставку для квітів та пам’ятну табличку.

Будинок № 2 кв. 1 по вулиці Петровського зайняв друге місце, власник будинку Ситніков Іван Іванович був нагороджений пам’ятною табличкою та підставкою для квітів.

Третє місце у цій номінації здобув будинок № 8 по вулиці Дружня. Пам’ятну табличку та підставку для квітів отримала господиня будинку Ющенко Тетяна Іванівна.

За активну участь у конкурсі  міський голова подякував голові квартального комітету Грицюті Володимирові Васильовичу (вул. Чапаєва, 59) та Громік Ларисі Миколаївні (вул. Леніна, 31), які вже другий рік поспіль є учасниками конкурсу. Крім того,  пам’ятні подарунки та Подяки Пирятинської міської ради отримали: Куніцька Валентина Михайлівна (с. Верхоярівка, вул. Котляревського,19) і Васик Володимир Григорович (вул. Леніна, 33).

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua