Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 червня 2020 року 14:26

День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим!

Сьогодні пирятинці відзначили День молоді. У парку Слави були встановлені яскраві фотозони, лунала музика. Організатори слідкували, аби люди не скупчувалися, виконуючи карантинні вимоги. Родзинкою свята стало нагородження переможців конкурсів. Зважаючи на обмеження у масових заходах, відділ культури і туризму розробив ряд дистанційних заходів, серед яких і конкурси.

Протягом трьох тижнів у Пирятинській громаді тривав конкурс „Молодий модельєр“, який визначив трьох найвправніших майстринь у виготовленні ескізу та готового виробу. Нагороджені були за 1 місце - Тамара Шестакова, за 2 місце - Алла Римша, за 3 місце - Дар'я Тарасовська, приз „Глядацькі симпатії“ отримала Юлія Денисенко за найоригінальнішу роботу.

Фотоконкурс „Знайомтеся - щастя!“ охопив не лише міську ОТГ, а й весь район. Серед переможців Олена Біла (с.Яцини), Аня Черненко і Марина Панченко. Обирала найкращі та найщасливіші світлини громада. А ми лише вітаємо тих, кому пощастило!

Третій конкурс, переможці якого отримали грамоти з рук міського голови, „Природні барви Пирятинщини“.

До Дня молоді також пройшов велозабіг Пирятинщиною 27 червня, було встановлено білборди із зображенням наших найкращих спортсменів, учнів ДЮСШ та членів Молодіжної ради, о 18:00 біля Пирятинського культурно-громадського центру буде можливість зробити фото у різноманітних фотозонах. Хороших свят, шановні мешканці громади!

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua