Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 червня 2020 року 14:26

Відбулося засідання виконкому міської ради

На розгляд чергового засідання виконавчого комітету міської ради виносилося 14 питань порядку денного. Окрім звітів директорів шкіл одним із планових питань було питання про організацію літнього оздоровлення дітей Пирятинської ОТГ. Сергій Зуєв, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради проінформував, що у зв’язку із запобіжними карантинними заходами, цьогоріч оздоровча кампанія не відбудеться в тому обсязі, як планувалося. Так до 1 серпня планується провести інформаційно-роз?яснювальну роботу серед батьків щодо ситуації з оздоровленням дітей та запропонувати можливі варіанти. За сприятливої епідеміологічної ситуації буде організовано роботу табору з денним перебуванням на базі Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи. Вихованці спортивної школи матимуть змогу оздоровитися та  покращити фізичну форму. Планується розпочати роботу оздоровчого табору з 10 серпня.

Члени виконкому обговорили й питання щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року. Міський голова Олексій Рябоконь наголосив, що потрібно готувати навчальні заклади як до звичного, так і дистанційного режиму роботи. Особливо складно буде працювати і навчатися в таких умовах учням початкових класів. Обговорено питання наповнення класів першачками: цього навчального року опорними закладами ЗОШ № 4, №6 та Пирятинським ліцеєм заплановано прийняти до 1-их класів 171 дитину. На разі, за інформацією відділу освіти, молоді та спорту міської ради наповнюваність класів у школах коливається від 16 до 30 учнів. Тому Олексій Петрович дав доручення спеціалістам міської ради – провести зустріч з вчителями перших класів для того, щоб забезпечити рівномірне наповнення класів відповідно закріплених районів проживання дитини та навантаження на вчителя. Зазначив, що завдання відділу освіти - створити належні умови для учнів й для вчителів, враховуючи можливість дистанційної форми навчання.

Крім цього, розглянуто ряд питань адресного та житлово-комунального господарства. Підтримано проєкт рішення про надання матеріальної допомоги на поховання.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua