Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 червня 2020 року 13:56

Прозвітували керівники шкіл Пирятинської ОТГ

24 червня на засіданні виконкому міської ради директори шкіл Пирятинської ОТГ прозвітували про діяльність закладів 2019-2020 навчального року. Заплановані завдання на навчальний рік здійснено, а у зв’язку з карантином освоєно дистанційну форму навчання. Останні місяці здійснювався онлайн й виховний процес учнів.

В ході звітування члени виконкому міської ради цікавилися успішністю пирятинських школярів серед учнів Полтавської області, фінансовими витратами та джерелами залучених коштів.

Підіймалося питання подальшої долі приміщення басейну, що знаходиться на території школи. Микола Василенко, директор Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи ІІІІ ступенів № 6 пояснив, що виносилася на розгляд сесії пропозиція щодо виготовлення проєктно-кошторисної документації для реконструкції споруди. Це дало б змогу брати участь у грантових програмах Міністерства освіти та науки України та відремонтувати приміщення басейну за рахунок державного бюджету, але депутати міської ради таку ініціативу не підтримали. Міський голова Олексій Рябоконь додав, що нещодавно обговорювались можливі варіанти реконструкції басейну: реконструкція приміщення із підсобними приміщеннями для занять спортом вихованців ДЮСШ, адже пирятинські спортсмени, готуються до змагань – в легкоатлетичному манежі в Гребінці. Тому, це питання актуальне і потребує вирішення.

Загалом навчальні заклади спрацювали 2019-2010 років добре. Звіти керівників взято до відома та надано рекомендації й надалі сприяти створенню умов у закладі для реалізації сучасних підходів до організації навчання і виховання, розвитку і соціалізації дітей та молоді в умовах Нової української школи. Продовжити роботу щодо підвищення рівня фінансово-економічного, матеріально-технічного, навчально-методичного та інформаційного забезпечення закладів освіти.

Детально ознайомитися зі звітами керівників навчальних закладів Пирятинської міської ради можна за посиланнями:

Звіт директора Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 6

Звіт директора Пирятинського ліцею

Звіт директора Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4

Або переглянути відеопрезентації звітів за наступними посиланнями:

Звіт директора Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 6

Звіт директора Пирятинського ліцею

Звіт директора Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua