Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 червня 2020 року 18:08

Питання підтримки Пирятинського центру первинної медико-санітарної допомоги обговорено на засіданні профільної комісії

У рамках підготовки до чергової сесії міської ради 23 червня відбулося друге засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. На розгляд комісії було винесено три питання.

Повторно розглянуто проєкт рішення про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2020 рік. Крім заходу щодо виділення коштів у сумі 192,0 тис. грн. для придбання препаратів інсуліну для 109 хворих громадян, які проживають на території Пирятинської ОТГ, до проєкту програми додатково включено захід щодо надання матеріальної допомоги пирятинцю, який після ДТП потребує вартісного лікування.

Крім того, сесії міської ради рекомендовано затвердити рішення щодо надання згоди на безоплатну передачу з державної власності у власність Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади друкованої продукції Національної академії педагогічних наук України.  

Розглянуто звернення комунального підприємства „Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги“ щодо виділення коштів з бюджету міської ОТГ на оплату енергоносіїв та комунальних послуг, поточні видатки, послуги з технічного обслуговування, оплату праці медичних працівників Калиновомостівського та Олександрівського ФАПів. Всього до кінця року потрібно більше 300,0 тис.грн. Комісія частково підтримала звернення,  рекомендувала спеціалістам Центру розробити проєкт Програми, включивши у перелік заходів оплату енергоносіїв, комунальних послуг та послуг з технічного обслуговування, і подати розроблений проєкт на наступну сесію міської ради.

 


 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua