Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 червня 2020 року 19:14

Питання ремонту доріг обговорювалося на бюджетній комісії

23 червня міський голова Олексій Рябоконь взяв участь у засіданні постійної комісії міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва, на якому розглянуто питання про внесення змін та доповнень до Програми покращення благоустрою Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік в частині придбання щебеню та грандвісіву для підсипання доріг. До обговорення були  запрошені і жителі громади, які проживають на вулицях, де є нагальна потреба провести відповідні роботи.

Олексій Рябоконь зазначив, що фахівцями міської ради вже не вперше порушується питання щодо виділення коштів на придбання щебеню. Ще на початку квітня, при розподілі коштів вільного залишку, це питання обговорювалося на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг, яка не підтримала пропозицію виконавчого комітету міської ради щодо включення цього заходу до Програми покращення благоустрою Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

Напрацьовано перелік вулиць та визначено об’єми робіт, які може бути реалізовано цього року. На придбання матеріалу необхідно 1-1,3 млн. грн. Фахівцями міської ради запропоновано джерела фінансування цього заходу Програми.

Після тривалого обговорення було вирішено створити робочу групу з депутатів і спеціалістів міської ради для додаткового обстеження вулиць, які потребують підсипання, та повторно розглянути це питання на засіданні постійних комісій з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва, з питань житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та сфери послуг і з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, яке відбудеться 26 червня.


 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua