Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 червня 2020 року 18:47

Із засідання бюджетної комісії

У рамках підготовки до пленарного засідання сесії вчора, 23 червня, працювала постійна комісія міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Було розглянуто дев’ятнадцять питань порядку денного.

Комісія розглянула проєкти рішень про місцеві податки та збори, які пройшли оцінку Державної регуляторної служби, та рекомендувала винести їх на затвердження сесії міської ради. Крім того, сесії рекомендовано внести зміни та доповнення до ряду діючих програм: „Питна вода Пирятинської міської ОТГ“ на 2020 рік,  Програми діяльності Пирятинської міської ради на 2020 рік, організації рятування людей на водних об’єктах міста Пирятин у літній період 2020 року, підтримки енергомодернізації ОСББ Пирятинської міської ОТГ на 2020 - 2021 роки.

Перед розглядом питання про внесення змін до бюджету Пирятинської міської  ОТГ голова постійної комісії Владислав Йощенко ознайомив присутніх з листами комунальних підприємств „Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги“ та „Пирятинська центральна районна лікарня“. Бюджетна комісія підтримала рекомендацію профільної комісії, яка попередньо розглянула клопотання Центру первинної допомоги та рекомендувала розробити і подати на наступну сесію відповідну програму.

Пирятинська ЦРЛ звернулася до міської ради з пропозицією щодо участі у співфінансуванні  придбання медичного обладнання, орієнтовна вартість якого становить 1700,0 тис. грн. Медики стверджують, що наявність такого обладнання дасть змогу підприємству отримати додаткове фінансування та покращити якість надання медичних послуг населенню.

Міський голова Олексій Рябоконь зауважив, що, долучаючись до цієї необхідної і важливої справи, міська рада повинна чітко розуміти, що і засновник – Пирятинська районна рада, і депутати обласної ради, і саме підприємство готові зробити свій внесок.

Комісія рекомендувала Пирятинській ЦРЛ направити лист до Пирятинської міської ради із зазначенням того, хто долучається до вирішення питання стосовно придбання обладнання, розробити проєкт щодо змін до Програми розвитку та підтримки комунального підприємства „Пирятинська центральна районна лікарня“ Пирятинською ОТГ у 2020 році та подати його на наступну сесію міської ради.

Чотири питання порядку денного запропновано доопрацювати та повторно розглянути на засіданні постійних комісій 26 червня.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua