Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 червня 2020 року 12:45

Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг

18 червня постійна комісія міської ради  з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг розглянула 13 питань, що виносяться на розгляд чергової сесії.

Комісія рекомендувала сесії міської ради внести зміни до ряду програм Пирятинської міської ради: „Питна вода Пирятинської міської ОТГ‘‘ на 2020 рік, організації рятування людей на водних об’єктах міста Пирятин у літній період 2020 року, сприяння створенню ОСББ на 2020 рік, покращення матеріально-технічної бази комунального підприємства „Каштан“. Цими змінами, зокрема, планується виділити „Каштану“ 205 тис.грн на придбання шин та радіатора для спецтранспорту, садового трактору, причіпу одноосного та причіпного пристрою.

Також рекомендовано затвердити Програму підтримки енергомодернізації ОСББ Пирятинської міської ОТГ на 2020 - 2021 роки. Для підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків із бюджету Пирятинської міської ОТГ планується компенсація 20% тіла кредиту, але не більше 113 тис.грн. на реалізацію комплексних заходів енергоефективності та термомодернізації, спрямованих на покращення експлуатаційних якостей будинків. Це дасть змогу трьом багатоповерхівкам Пирятинської міської ОТГ взяти „теплий‘‘ кредит для здійснення утеплення будинку чи даху, заміни вікон чи дверей у під’їздах за умови перебування в об’єднанні співвласників багатоповерхових будинків.

Крім цього, комісія рекомендувала сесії надати дозвіл КП „Каштан“ на списання 26 контейнерів для сміття, які прийшли в несправність, але будуть використані для ремонту існуючих, та передати з балансу КП „Каштан“ спортивне обладнання та спортивний майданчик по вул.Саксаганського для Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи.

Також надано дозвіл передати із Пирятинської публічної бібліотеки близько 2,5 тисяч книг для двох бібліотек Пирятинського територіального центру соціального обслуговування населення.

Питання щодо внесення змін до Програми утримання об’єктів комунальної власності Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік перенесено на розгляд постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, засідання якої відбудеться 23 червня, о 10 годині, в Пирятинському центрі дитячої та юнацької творчості. Зазначимо, що змінами передбачено виділення коштів із бюджету Пирятинської міської ОТГ в сумі 760 тис.грн на проведення технічного обстеження, ліквідацію наслідків обвалу плит та капітальний ремонт техповерху будинку № 155А по вул.Європейська.

Три питання порядку денного знято з розгляду сімдесятої сесії міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua