Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 червня 2020 року 20:01

Ділимося досвідом з колегами із Запорізької області

17 червня до Пирятинської ОТГ завітали гості з м. Дніпрорудне Запорізької області – міський голова Юрій Коробов та секретар міської ради Лариса Решетняк. Робоча зустріч відбулася у Центрі надання адміністративних послуг виконкому міської ради за участю міського голови Олексія Рябоконя, керуючої справами виконкому міської ради Лариси Кочур та керівників структурних підрозділів.  Оскільки місто Дніпрорудне ще  не є об’єднаною громадою, то керівництву Дніпрорудненської міської ради було важливо дізнатися про досвід Пирятинської громади та її функціонування після об’єднання: ключові напрямки роботи міської влади, створення сучасного ЦНАПу та якісне надання адміністративних послуг, електронний документообіг та електронні сервіси, впроваджені в муніципалітеті, успішна реалізація різноманітних проектів та грантових програм, громадський бюджет, діяльність освітньої галузі, енергозбереження, бюджет Пирятинської громади, формування організаційної структури міської ради та інформаційне забезпечення.

Під час зустрічі учасники залюбки ділилися досвідом, напрацюваннями й ідеями розвитку. Міські голови побували в Пирятинському ліцеї, відвідали басейн, секцію сумо і дзюдо, спортивні майданчики, облаштовані міською радою за останні два роки. Ознайомилися із діяльністю інклюзивно-ресурсного центру. Не менш цікавими для гостей були і досягнення школи № 6 – першого опорного закладу в Пирятинському районі і одного з перших на Полтавщині, а саме: облаштування зали та їдальні, класних кімнат, харчування дітей, реалізовані проєкти громадського бюджету: „Голос школи“, „Файнбук“.   

Підсумовуючи робочу зустріч, Дніпрорудненський міський голова Юрій Коробов подякував керівництву Пирятинської міської ради за зустріч та досвід, презентований в Пирятині. В свою чергу, Олексій Рябоконь висловив свою готовність до продовження  співпраці між громадами.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua