Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 червня 2020 року 14:53

Пирятинська публічна бібліотека продовжує знайомити своїх користувачів із „Скарбами бібліотечного фонду‘‘

Сьогодні до вашої уваги твори письменників сучасної України. Мирослав Дочинець – відомий український письменник із Закарпаття. Його роман „Криничар‘‘, де в центрі цієї книги українська душа, що не заблукала в історії, не зломлена і не стомлена поразками як сама Україна, душа тонка, мудра, що черпнула від землі і від неба, що оживляє і якісно міняє довколишній простір і людей.

„Вічник‘‘ - це сповідь великої душі, документ мудрого серця. Опис винятково незвичайної людини. Це – подарунок долі для того, хто запитує себе „Хто я, звідки я, для чого я? І куди я йду?‘‘ Це допоможе віднайти себе.

 „В’язень замку Паланок‘‘ - це книга для щколярів та юнацтва. Це історія про безрідного закарпатського хлопчика – байстрюка, який рано прилучається до копання криниці. І докопується до таких глибин! Навчається мудрості у вчителів, мужності в скрутних обставинах, стає зрештою найбагатшою людиною в краї. Та найбільші його скарби – свобода духу, висока освідченість, шляхетність душі. Брати Капранови роман „Щоденник моєї секретарки‘‘ - головний герой роману має все, дружину-телеведучу, красуню-коханку, бізнес на бюджетних грошах, впливових друзів та партнерів. Але одного разу світ навкруги раптом починає руйнуватися – настав час великого бізнесового та політичного переділу.

Марина Гримич – письменниця, науковець-етнолог, член Національної спілки письменників України. Книга „Ти чуєш, Марго‘‘ - це дотепна історія кохання, що почалася як службовий роман у маленькому, але теплому колективі, а закінчилася великою пригодою. „Фріде‘‘ - успішна бізнес-леді головна героїня, опинившись після тривалої відсутності у напівзруйнованому домі свого дитинства, бродить його порожніми кімнатами і химерними чорними ходами, зустрічаючи на своєму шляху привида Гешефта, віченого мандрівника часу.

Олексій Волков – народився на Тернопільщині. Працює в жанрах детективу, триллеру. Роман „Емісар‘‘ - власнику кафе „Артист‘‘ - незнайомці роблять пропозицію, від якої неможливо відмовитися. Намагаючись втекти, він мимоволі спричиняє смерть двох людей. Опинившись в США, головний герой роману грає нав’язану йому роль загадкового емісара.

 „Вовчий місяць‘‘ - герой роману колишній вчитель історії, під новий рік в глушині українських лісів відкопує унікальну знахідку. В цей же час один з найвпливовіших магнатів Південної Америки таємно вирушає в Україну, де на момент його приїзду скоєно кривавий злочин – масовий ростріл людей. Головний герой змушений протистояти цілому світу.

Тож, Пирятинська публічна бібліотека запрошує своїх користувачів зануритись у цікавий та захопливий світ книги та познайомитися із „Скарбами бібліотечного фонду‘‘.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua